tisdag 8 juni 2010

Efterlysning!

 

Då var man tillbaka i vardagen igen, semestern är slut för denna gång - snyft! Som tur är har det varit en riktigt lyckad resa, batterierna är laddade och hjärnan är lagrad med massor av nya minnen att glädja sig åt lång tid framåt. Som tur är hann jag också dokumentera en hel del innan kameran lade av. Bland annat hann jag fotografera denna snygga soffa som jag gärna hade smugglat med mig hem...eller i alla fall skulle jag gärna lägg vantarna på ett eget exemplar. Problemet är att jag har ingen aning om vad det är för märke på soffan eller vart man kan köpa den - någon som har något tips? 

Förutom den snygga (och praktiska) soffan var huset även fullt av snygga lampor, bland annat denna, tyvärr fotad med mobilen. Om någon har tips om vart en sådan finns att köpa skulle jag bli super-duper glad!

 

/Frida

6 kommentarer:

 1. Halloj! Såg en annons i Lantliv och den lampan fanns där ...liknande i alla fall. Men jag förstår inte att jag har missat så många inlägg från er...ska ta och fixa till det.
  Snyggt i husen där i Danmark.
  annika

  SvaraRadera
 2. Tjingeling!

  Vilken härlig semster ni verkar ha haft och vilken fin stuga ni bodde i. Inredningen var verkligen i Nordisk stil. Tyvärr vet jag inget om den praktiska soffan, men lamporna tycker jag att man ser lite varstans när man tittar runt på nätet. Kika in på Alvas hus, där finns en liknande i alla fall. http://www.alvashus.se/

  Ha en skön vecka. Kram Cin

  SvaraRadera
 3. Låter härligt med semester och har man dessutom ett vackert boende är det ju plus./Kram Merja

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Alltid skönt med semester, men borta bra men hemma bäst eller hur!?
  Har inga tips om vare sig soffa eller lampa men håller med om att de är snygga!!
  Ha det bra.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vet inget om soffan, men fin är den. Både lampan och soffan ser danska ut ;-). De enda som jag vet som tillverkar lampor i Danmark är Poul Henningsen och Louis Poulsen.
  Visst är det både roligt och skönt med nya miljöer och nya intryck.
  Ha det gott
  Birgitta

  SvaraRadera
 6. Vilket fint hus med fin inredning ni bodde i.

  Tyvärr har jag inget tips om soffan eller lampan.

  Ha det bra!
  Agneta

  SvaraRadera