Efter de senaste dagarnas känslostormar är det kanske fler än jag som känner för något starkt?!
Då kan jag tipsa om att låta diverse bär stå och dra i valfri sprit (smaklös sort) tillsammans med lite socker alternativt vit sirap i några dagar upp till någon vecka, eller tills bären börjar se urlakade ut. Man behöver inte rensa bären men det gäller att sila allt noga innan det hälls på flaska.
Passar bra att göra små somriga drinkar på!
/Frida
Det lät riktigt gott!
SvaraRaderaHmmm...verkar gottigt! Kan vara bra att ha då sommaren är långt borta.
SvaraRaderaKram
annika
Det låter gott det! Tänk till vintern så mumsigt.
SvaraRaderaAgneta kram
Jag tjoffade ner lite bär i en burk jag med. Sirap däremot, det glömde jag. Hur länge ska det stå, tror du?
SvaraRaderaKram!
Jag applåderar och instämmer fullt i allt du skrev i ditt förra inlägg, Frida! Ibland kan man bara inte vara tyst.
SvaraRaderaDin "spritburk" inspirerar, - jag ska nog också prova på något liknande.
Må så gott!
/Anna-Karin
Blir sugen på att testa. Jag älskar svarta vinbär, ska nog prova....
SvaraRaderaKram Pia
det skålar vi för;) Kram J
SvaraRaderaVilken idé, vilket recept!
SvaraRaderaVärt att pröva (om man nu får säga som en alkoholdryck?)!
Kram!
-Pia-
Låter gott...och bra att döva sorger med!
SvaraRaderaKRAM Helena
De är ju så vackra och titta på också, de där burkarna med all sin frukt.
SvaraRaderaHa det bra!
Camilla
Låter ju fakiskt himla göttigt :)
SvaraRaderaKram Helena
Tack för tipset! Jag har just plockat röda vinbär, fast jag hade ju tänkt ha dem i filen. Men det ena utesluter ju inte det andra...
SvaraRaderaHa det bra!
Agneta