måndag 19 juli 2010

VATTENHÅL - URBAN STYLE (London)

Jag vet inte om det är för att jag är född och uppvuxen i en småstad, men första gången jag såg en massiv folkmassa utanför en pub hajade jag till en aning. Efter snart fem år i London har jag kanske börjat vänja mig... men vilken syn!?

Det är inte bara på fredagar pubarna är välfyllda, men mer på fredagar än andra dagar och kanske framförallt en fredagskväll med vackert väder - då är drinken efter jobbet nästan obligatorisk... 

Coming for a drink? Of course!

// K


(Bilderna är inte tagna av mig, min kollega satt bättre till och för det tredje kortet fick vi ta hjälp av en gentleman från bordet bredvid.)

6 kommentarer:

 1. Jag har aldrig varit i London. Vill så gärna åka dit. Har som mål att göra så också.

  Ha det toppenbra och njut, det skulle jag ha gjort :-)

  SvaraRadera
 2. Har inte varit i London men vi har bilat i Skottland en sommar och det här med pubarna där verkar så mysigt. Människor träffas på ett härligt sätt och ofta är det levande musik där också. Vi här hemma borde införa detta.

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 3. Man kan ju nästan börja undra om de delar ut någonting gratis där...? *ler*
  Varje land har sina egna seder och bruk. Något man ibland måste vänja sig vid som utlandssvensk. Vissa saker är bra, andra mindre bra. Men att träffas efter jobbet verkar ju trevligt!
  Ha det bra!
  Kram Elle

  SvaraRadera
 4. För att följa upp kommentaren här ovanför, så skulle väl enda anledningen till att folk i Sverige skulle samlas på det där sättet vara att någon delade ut något gratis, företrädelsevis alkoholhaltiga drycker... ;-D

  SvaraRadera
 5. Det är så mysigt! Vilken annan kultur än i vårt land.......så njut!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 6. Så härligt ni ser ut att ha det. Längtar till London men inser att det inte hinns med i sommar.

  Kramar mamma

  SvaraRadera