måndag 9 maj 2011

Bring it on...

...för jag är redo!

I Lördags började kriget på allvar - kriget mot Åkervindan alltså. När mina spaningsuppdrag väl gav resultat så fanns den redan Ö V E R A L L T !

Det är intressant att möta en motståndare som använder svaghet som sin styrka, så fort man drar lite försiktigt i en ogräsända går den av och lämnar roten kvar. Denna taktik biter dock inte på mig, om det så ska ta mig hela sommaren ska jag vinna den här striden - whatever it takes!

Lilla Åkervinda du kan lika gärna kapitulera direkt!
Eftersom jag känner att min ärkefiende börjar få lite väl mycket utrymme på den här bloggen, så visar jag en bild på min Bollök istället - en välkommen växt i min trädgård.

/Frida

11 kommentarer:

 1. Nu blev jag allt lite förvirrad i min icke gröna planet. Tänkte på att sådär ser väl inte Åkervindan ut men ok då..din luring!

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Och här funderade jag idag på att ta upp jakten på mina objudna gäster kirskålen!:) Snart ser man inte lammöronen för all kirskål. Att den inte fattar att den inte är välkommen.
  Lycka till i kampen!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Heja...heja...fortsätt...bra jobbat...ge inte upp...

  Vacker bild

  Kram
  annika

  SvaraRadera
 4. Stå på dig! Du vinner kampen!

  Bollök är en favorit även i min trädgård. Fast min är nån dag före...*ler*

  Ha en skön vecka!
  Kram Elle

  SvaraRadera
 5. Bäva månde alla åkervindor i din trädgård... Här för vi en ständig kamp mot kirskålen.

  Försommarhälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 6. Lycka till med kriget :-)

  Fin bild!
  Ha en härlig dag.

  Elina

  SvaraRadera
 7. Jag hejjar på dig, ge inte upp!!

  Vacker bild :)

  Du minns rätt om att vi har ett gult hus också på landet...
  Det är själva gårdscentrat, men huset hyrs nu av en bonde och de får han gärna göra ett bra tag till, men nån gång i framtiden är det tänkt att vi ska bo där.

  Kraam och ha en underbar dag!

  SvaraRadera
 8. Hej Frida,

  Hihi lycka till med kriget mot åkervindan. Jag känner på mig att du kommer segrande ur striden. Så fint det blev med röda pelargoner. Jag har ju också snöat in på rosa mårbacka men det kanske är dags för en helomvändning snart då? Snygg plåthink, gillar färgerna!

  Ha en fin dag,
  kram Sanna

  SvaraRadera
 9. JAG VET HUR DET ÄR! :)
  Kram Jessika

  SvaraRadera
 10. Haha - stackarn borde springa medan den kan! :-D

  Nehej du, inte Stockholm här inte. :-) Från början är jag faktiskt norrbottning till och med, men har bott i L-köping snart 10 år. :-)

  SvaraRadera
 11. Jag ser en kommande storfilm ur denna maktkamp! Lova att sälja rättigheterna dyrt! Enligt min erfarenhet så kan man hacka sönder hela rotsystemet, utan att åkervindan ger upp...

  SvaraRadera