fredag 27 maj 2011

Dålig tajming?

Vissa veckor är fredagen lite mer efterlängtad än annars - det här är en sådan fredag!

Kombinationen av mannen på tjänsteresa, tokmycket att göra på jobbet, tandläkarbesök, BVC-kontroll, fotbollsträningar samt ett halvstort målningsprojekt var inte den bästa.

Hm...faktum är att det nog var det där målningsprojektet, som var lite dåligt tajmat?!

Ibland har man dock inget val. När inspirationen äntligen infinner sig, för att återuppta en sedan länge påbörjad köksmakeover, kan man inte tveka eller bry sig om trivialiteter som att man egetligen inte har tid. Att smida medan järnet är varmt, kallas det visst!


Det återstår fortfarande en hel del arbete innan makeovern är klart och alla prylar och allt porslin (som för tillfället ockuperar matsalsrummet) kan flytta tillbaka. När det väl är dags finns det dock chans att min ärvda såsskål i nysilver får ingå i invigningsinredningen!

/Frida

13 kommentarer:

 1. Ja, i bland är det som att allt kommer samtidigt - och även jag brukar spontnt kunna lägga till sådant som kanske inte är livsnödvändigt just DÅ till röran..! Men till slut brukar man ju få ihop allt ändå, och det är ju faktiskt så att man måste passa på när inspirationen flödar..! :-D

  SvaraRadera
 2. Oj, det ska bli spännande att se vad det är du hittar på! Och får du lite målningsenergi över kan du ju alltid stoppa den i ett kuvert och skicka ner den hit till mig.
  Ha en härlig helg där bland färgburkar och penslar!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 3. Vad spännande! Och vad fint med såsskålen(?) som ytterkruka.
  Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 4. Att ha målningsprojekt på g är betungande. Jag gillar inte att måla men man måste ju...känns tungt men då man väl tagit itu med det så lyser solen åter:)
  Jag har också min fina såsskål till blomkruka.

  Ha en kreativ helg.

  Kram
  annika

  SvaraRadera
 5. Lycka till med smidandet....ibland händer det magiska saker och plötsligt hinner man med alla gamla oavslutade projekt plus lite till....men glöm inte att njuta av resultatet!
  Kram
  Sussi

  SvaraRadera
 6. Hej igen Frida!

  Va kul att du hälsa på inne hos mig. Känner igen mig till 100%, jag lever i ett byggkaos sen över 1 år tillbaka, hatar mina banalådor som står i halva mitt vardagsrum. Men den som väntar på något gott,.... som dom säger ......!!! Hmm, dom orden hjälper inte så värst mycke ibland än då förresten ;).

  Erat nya matsalsrum blev gööörfint, och lampan var sååå läcker. Förälskade mig i din underbara tavelinstallation, .... blir så avundsjuk ;) önskade jag hade mera väggyta i vårt pyttelilla hus eftersom jag är en hopplös samlare på massa fina tavelramar och bilder.

  Ha en skön helg vännen. Kram Cin

  SvaraRadera
 7. Ibland kommer allt på en gång, det är märkligt, men så är det! Din gerbera gör sig oerhört fint i den fina såsskålen! Ser mycket elegant ut!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 8. Hej vännen!
  Tack för titten.
  Kikar in o önskar dig en Trevlig Mors-dag!

  Stor Kraam/ Therese/ Huset vid ån/

  SvaraRadera
 9. Ska bli kul att se vad du hittat på..
  Jag har ofta flera målningsprojekt på g, små vid ont om tid o större med mer tid..

  kram Tina

  SvaraRadera
 10. Så kreativt med Gerberan i en såsskål! Kram Johanna

  SvaraRadera
 11. Hihi vilken fin "kruka"!
  Det ska kännas att man lever :)
  Hoppas dagen har varit bra!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 12. Håller med, det är lika bra att köra på när tid/lust/ork finns!

  SvaraRadera
 13. Så spännande att få se resultatet av din spurt sedan, då du ligger på soffan och njuter av ditt arbete:)

  KRAM från milla-andante.blogspot.com som fortfarande inte kan kommentera via blogger och googlekontot... VAD ÄR DETTA???

  SvaraRadera