lördag 11 augusti 2012

I vårt avlånga land...

...finns många platser och orter jag aldrig besökt. De flesta av dem kommer jag förmodligen aldrig att besöka, men den här sommaren har jag i alla fall bockat av Norrköping, som inte längre är en vit fläck på min Sverigekarta. 

Norrköping visade sig vara en riktigt vacker och trevlig stad, vilket var tur, för sannolikheten att jag kommer besöka Norrköping igen de närmaste åren är rätt stor. I Norrköping genomförs nämligen varje sommar Sveriges största sport och upplevelseläger och om sonen får välja var detta första men inte sista gången han deltog.


/Frida

6 kommentarer:

 1. Ja, Norrköping är en fin stad. Å bra sport stad för ungdomar, jag bor i grannstaden så nästa gång får ni ta en tur över dit;)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Fint det ser ut på bilden.
  Låter som ett roligt läger, något även vår son skulle gilla.
  Kram

  SvaraRadera
 3. De flesta städer har nog en viss charm. Norrköping har jag bara passerat..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 4. Jo, Norrköping är fint. :-)

  SvaraRadera
 5. Va härligt att upptäcka nytt i vårt land... där har jag inte heller varit.

  Du har köpt en korgstol som också jag haft en gång i tiden, älskade den!! Och så länge du inte kan bestämma färg så är den superfin som den är, vilket fynd!!

  På tiden att jag länkar till din blogg...:)Håller på att lägga in nya då alla försvann spårlöst igår.

  Kram kram

  SvaraRadera
 6. En gång bodde jag ett slag i Norrköping och det var en jättetrevlig stad och jag älskade alla stora gamla villor som låg precis vid centrum, det var så fina hus!
  Agneta kram

  SvaraRadera