fredag 31 augusti 2012

Irriterad!

Jag är en person som sällan blir irriterad eller upprörd. Lugn som en filbunke är nog en ganska bra beskrivning av mig som person!


Det skulle ju till exempel inte falla mig in att bli irriterad över upptäckten att Panduro inte längre säljer etiketterna ovan. Nej då, sånt stör inte mig!

Självklart blir jag inte irriterad på att mannen tycker att vardagsrummet är lämpligaste platsen att förvara en cykel. Nej då, jag tycker det är bra att han skonar källaren och garaget från sådana ting!

Blir jag irriterad när dagens första kaffekopp skvätter ut över hela mig och halva golvet?! Nejdå, sånt skrattar jag bort med en axelryckning!

Inte heller blir jag irriterad (eller skriver arga mail till skolan) när barnen för tredje gången på ett halvår kommer hem med löss. Nej då, jag ser luskamning som kvalitetstid med mina barn!

Jag måste säga att vissa dagar känns det verkligen skönt att vara jag. Lugna lilla jag som inte hetsar upp mig i onödan. Du är bra cool du Frida, brukar jag säga till mig själv!!

/Frida

23 kommentarer:

 1. Hihi, lugna fina Frida! Jag förstår dig precis! Lössen till exempel, fyyy tusan! Inget jag vill kela med direkt. Det knyter sig i magen varje gång dottern kommer och säger att "det kliar lite, kan du kolla..?" Och vem visste att en kopp kaffe kan ställa till det så pass?? Hur mycket kaffe ryms det i en kopp egentligen!? Vaddå? Panduro kan väl inte bara sluta sälja just DE etiketterna heller.. vilket sätt. Snygg handstil du har förresten. Må vara att man för det mesta är lugn som en filbunke och rätt harmlös. Men ibland blir det bara för mycket och då morrar tigern i mig och ryter högljutt ;)

  Stor kram till coola dig!
  Sanna

  SvaraRadera
 2. Hi hi, jag är precis likadan. Varför hetsa upp sig över några huvudlöss, det tar ju bara minst en halvtimme att luskamma varje barn och tänk vad mycket man hinner prata om då!;)
  Och att Panduro slutat sälja de där etiketterna gör ju bara att du får göra om i skafferiet och det är ju bra för du har väl inget annat för dig på dagarna?!?;)
  Idag har den här lugna mamman lugnt och städat plockat ihop alla dotterns kläder och saker som låg över halva huset och lagt dem i en fin hög i hennes rum. Irriterad?!? Inte jag inte, hade det inte varit för att jag behövde dammsuga där de låg hade de gärna fått ligga kvar...!;)
  Kram från en ironisk grodmamma

  SvaraRadera
 3. jag brukar vara ganska lugn själv, men cykel inne, hum, då hade jag nog exploderat...hihi..ha en lugn och skön helg...kramis semlan

  SvaraRadera
 4. Jag tillhör också de lugna, men ibland så.
  Kram
  HAnna

  SvaraRadera
 5. Jag vet inte, men aaaaanar jag inte lite ironi i texten :)

  Önskar dig en lugn, mysig och skön helg!
  Kram Tamara

  SvaraRadera
 6. Hahaha, ja vem är inte lugn som en filbunke ;-). ja just det inte jag...
  Kämpa!

  SvaraRadera
 7. Skönt att du är så lugn och cool!
  Inte är det heller något att hetsa upp sig för att proppen till filmjölken lossnar när man skakar den.

  Kram Agneta

  SvaraRadera
 8. Hej! Jag beundrar människor som kan behålla sitt lugn i alla lägen... för det kan inte jag... Ytligt sett kanske jag ser lugn ut men inombords kokar JAG ;O) Men det brukar gå över på nolltid och sedan är det glömt. Hoppas att du får njuta av en fin, skön helg!

  Kram Gugi

  SvaraRadera
 9. Vilket roligt inlägg, här sitter jag och ler igenkännande......höhö......Agneta kram

  SvaraRadera
 10. Usch ja, temperament, humör, kalla det vad du vill. Det har jag med...

  kram

  SvaraRadera
 11. Ja, err Fräken, brukar ju säga till mig,lite syrligt, när jag kommer med dylika kommentarer, att det är ju för väl att jag lyckas behålla mitt sinne för humor mitt i allt elände...

  SvaraRadera
 12. Du är bra härlig du Frida, säger jag!
  Tack för att du orkar förvandla negativa energier till underhållning för oss andra.
  Söndagskram till dig!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 13. hi hi jag anade att du var lite ironisk...ler...kramis igen semlan

  SvaraRadera
 14. Precis vad jag behövde läsa ikväll!! Ha ha jag önskar att jag hanterade vissa saker med jaa, ett större lugn eller kanske någon form av lugn över huvudtaget!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 15. Hehe, inget humör här heller, när mobilen lade av efter 1 1/2 år och mer ska man inte räkna med sade försäljaren. Alla kontakter försvann. Jo idag skulle jag skriva ut bilder, gick det bra, näääää.

  Om jag var lugn, nja, njä.

  Ha en fin vecka. // Lissen

  SvaraRadera
 16. Haha, luskamning och kvalitetstid :-). Jag som aldrig hinner tvätta golvet ler förstås stort varje gång barnen spiller ut något på golvet och tänker "super, nu får jag åtminstone den här kvadratmetern tvättad"...

  SvaraRadera
 17. Ha ha ha ha....TACK för dagens första skratt :D

  Carpe Diem

  SvaraRadera
 18. Så underbart att ta livet med ett klackspark och istället spara krutet till när det verkligen behövs :-) Så roligt inlägg, sitter här och ler för mig själv...fniss :-))

  Kraaam Paula

  SvaraRadera
 19. Hahaha, vilket underbart härligt inlägg..
  Önskar jag kunde vara lika lugn och behärskad=))

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 20. Ha, ha! Annars hade du haft en liiiten orsak att i alla fall bli liiiite irriterad :)

  SvaraRadera
 21. Haha! Tur att du är lugn som en filbunke... Det vill till att se positivt på saker och ting. ;-)

  Septemberhälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera