onsdag 5 maj 2010

Fönsterbyte - del 2: Organiserat kaos?

Under de senaste veckorna har vårt hem genomgått en förvandling från normal-stökigt (tror jag i all fall) till...Ja, jag vet inte vad jag ska kalla det? Kaos är ett ord, struktur är ett annat, vilket man väljer beror nog på betraktaren!

Faktum är dock att vardagsrummet är tömt på möbler, där är nu verktygsförråd!
Matsalsrummet har förvandlats till möbelmagasin/växthus!Dessutom står fönster utplacerade på diverse strategiska platser i huset!


Jag får väl erkänna att jag stundtals är en betraktare som, kanske inte ser kaos men jag känner det...
Idag kom dock de efterlängtade snickarna och fönsterbytet kan äntligen ta sin början och kaoset har sett början till sitt slut!

/Frida

5 kommentarer:

 1. Kaoset verkar vara ganska strukturerat trots allt! Men det blir fint sedan när det blir klart.

  Kul att du kikar in på min blogg!

  Vårhälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 2. Strukturerat kaos kanske!?!:) Jag har svårt för kaos och mår dåligt när det pågår för länge. Bävar därför inför vår köksrenovering.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Å, jag känner med dig. Är så glad över att hallrenoveringen är över så att jag åter får leva i ordning och redan. Och ha alla fina saker framme.
  Men vet du, det kommer säkerligen bli jättebra. Så i efterhand är det värt allt slit och kaos.

  Hoppas du får en riktigt fin helg!

  SvaraRadera
 4. Så där ser det ut hos oss också, i alla fall ibland. Det blir fint när det blir klart. Tänk på det så står man ut lättare.

  Hälsningar Agneta

  SvaraRadera
 5. Ja, det känns inte riktigt som om det just nu är läge att piffa! Men det är bara att hålla ut så blir det fint sedan :-)

  SvaraRadera