tisdag 10 januari 2012

I spåkulan 2012

Jag har sett att det är många som på sista tiden presenterat årskröninkor och andra typer av summeringar av år 2011 på sina bloggar. Sådana tillbakablickar kommer ni inte finna här. Att blicka bakåt är inte något som jag ängar mig åt (ähum...kom inte på det förens det var för sent). Nej, jag är en sådan som väljer att blicka framåt! Därför kommer jag att ängna ett antal inlägg åt att förutspå mitt och min familjs 2012. Kanhända att jag ger jag mig på en och annan omvärldsanalys också, när jag ändå är i farten?!

Min första spådom har så gott som slagit in redan, det kan jag känna genom att jag har en besynnerlig värk i hela kroppen...

Spådomen lyder: 2012 är året Frida kommer bli i sitt livs form!!!!

Utöver denna trevliga spåndom, ser jag klart och tydligt att ett inredningsprojekt i hälsans tecken snart kommer att göra entré i det Hjerténska hemmet.

Fortsättning följer...

/Frida

11 kommentarer:

 1. Klokt att blicka framåt- ska jag med göra;) Kram Johanna

  SvaraRadera
 2. Låter som en lysande förutsägelse - heja! :-)

  SvaraRadera
 3. Aha, inredningsprojektet kanske är ett hemmagym...?

  Här har vi fortfarande jul! ;-) Tjugondag Knut (eller närmaste helg) brukar tomtar och juldukar försvinna. Men ljusstakarna får ofta vara kvar en vecka till... Här på landet blir det så fruktansvärt mörkt och trist annars.

  Januarihälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 4. Låter sunt och kul!
  Jag är redan igång..heja dig!

  kramen

  SvaraRadera
 5. Härlig spådom!:) Lycka till!
  Jag har sakta, men säkert börjat komma igång med min joggning igen och det är så skönt. Igår kändes det riktigt bra och jag börjar närma mig tiderna jag hade innan jag blev förkyld!:) Jag hoppas också att detta blir året när jag kommer i toppform!;)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Jag gjorde en tillbakablick av året, men för övrigt blickar jag alltid framåt..ler. Tack för gullig kommentar om min månadsdukning!
  Ha en fortsatt fin vecka!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 7. Hej Frida,

  Jag tycker egentligen inte heller om att blicka bakåt, men en utvärdering kan ju vara sund tänker jag. Och på tal om sundhet undrar jag om du månne tagit på boxningshandskarna? Kanske ska det bli en boxningsring hemma hos Hjertén? ;)

  Kram Sanna

  SvaraRadera
 8. Ser trevligt ut i din spåkula:) Får ta och putsa av min spåkula och se om det skymtar någon vältränad kropp i den också:)

  Ha en finfin onsdag,
  Rebecca

  SvaraRadera
 9. Snygga handskar! LYCKA TILL!:)

  Kram

  SvaraRadera
 10. Jag håller med dig, blicka framåt, det som har varit, har varit!
  Spådomen låter verkligen spännande!

  SvaraRadera
 11. Vilken bra spådom! Skulle önska att den gällde mig också.
  Inredningsprojektet måste ju vara ett eget träningsrum med plats för boxning. Och så en gungstol för återhämtning.

  Ha det bra!
  Agneta

  SvaraRadera