söndag 8 januari 2012

Over and out - igen?!

Nä, jag har inte tänkt att hålla på och ta avsked efter avsked här på bloggen (verkar som den kommer leva ett tag till, trots allt). Anledningen till den återanvända rubriken är att idag åker julen ut! Idag är första dagen med snö och därmed en smula julstämning, men det är tyvärr även sista dagen på en lång och härlig ledighet och åker inte julen ut idag, blir den nog kvar till påska, är jag rädd!

Att slänga ut granen och plocka bort tomtar ska bara bli skönt, men att plocka bort ljusstakar och stjärnor känns lite värre, det blir plötsligt så mörk och tomt i fönstren. Vad ska man ersätta dem med? Nu när det äntligen är vintrigt ute, känns det inte helt rätt att väcka Pelargonerna från vintervilan. Hur gör ni? Går ni direkt från jul till vår eller har ni något smart mellanläge att tipsa om?!
/Frida

6 kommentarer:

 1. Lite mellanläge blir det nog, men inte för att jag köper något då utan allt får liksom stå och vänta på våren!

  SvaraRadera
 2. Svårt med ett mellanläge tycker jag- som går direkt på tulpanerna;) Kram Johanna

  SvaraRadera
 3. Jag vill absolut ha ett "mellanläge" och det brukar jag kalla för vinterpynt :) Är väldigt förtjust i prylar och textilier med snöflingor på, vitt, grått, silver den här tiden. Har också några kala grenar inne, för så är det ju också ute. Sen vill jag ha ljus, ljus, ljus! Både brinnande och in genom fönstren.

  Må så gott!
  Ann-Christine

  SvaraRadera
 4. Hann bli lite nervös där innan jag började läsa inlägget! Är ju glad över att du är tillbaka!:)
  Vi har kvar ljusstakar och stjärnor till nästa helg bara för att det är så mysigt.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Nja, jag saknar julen väldigt om jag tar bort den, så jag hänger i så länge jag bara kan.

  Men Frida inte har du väl lyckats missa vart jag tagit vägen ;-)... Jag bor bara två mil bort bland kossor, hästar och Volvos. Kom och hälsa på vet ja'!

  SvaraRadera
 6. Hej Frida,

  Känner precis som du med snön och julen. Vet inte heller riktigt hur man ska hantera "mellantiden". Det brukar se lite halvtrist ut här ett tag innan jag får ny fart. Vill på nåt sätt inte skynda på våren redan i januari/februari när det trots allt är vintermånader.

  Kram Sanna

  SvaraRadera