lördag 17 april 2010

En ljus idé!

Härom dagen fick jag en idé och det var nästan som i en tecknad film, ni vet där lampan tänds över figurens huvud. Ja, jag kände faktiskt att jag kunde se ljuset, för så bra tyckte jag att min idé var...självgod? vem?

I vårt hus har vi en liten ytte-pytte hall/passage utanför badrummet på övervåningen. I detta lilla utrymme finns 3 platsbyggda garderober som sett sina bästa dagar. Dörrarna är sneda och vinda och inredningen består endast av en stång och ett hyllplan.

Då förvaringsmöjligheter av olika slag är det bästa jag vet, har planen sedan länge varit att ersätta dessa garderober med nya. Fram tills nu vill säga, för nu har jag fått en bättre idé...garderoberna ska bort och här ska bli ett:

Home Office!

Näst efter förvaring är arbetsplatser något man inte kan få för gott om, i alla fall inte om man som in min familj är två vuxna som ofta jobbar hemifrån. Om denna idé blir verklighet, kanske jag kan få ett eget skrivbord?

För att få lite inspiration till mitt Home Office, samlade jag på mig lite bilder:

Bilder från Canadian House & Home och Better Homes and Gardens


/Frida

3 kommentarer:

 1. Det kommer säkert att bli jättefint. Vi har haft liknande i vår garderob med skjutdörrar. Det gäller ju bara att ha plats för kläderna någon annanstans.

  Agneta

  SvaraRadera
 2. En lysande idé:)

  Ha en fin söndag

  Rebecca

  SvaraRadera
 3. Verkar vara en ypperlig plats för en arbetsplats. Kan ju verkligen, och blir såklart, jättebra.

  Hoppas annars att du har haft en fin helg!

  SvaraRadera